Degustatiemenu

Degustatie menu

Tartaar van harder – Coeur de boeuf – ( Belgian Gold kaviaar )

Noordzee vis – Snijboon – Broccoli

* Groene asperges ‘Regalys’ – Koolputterskaas – Koolrabi

** Langoustine – Lardo – Tuinboon

Melklam Sint-Annahof – Bloemkool – Lente-ui

Aardbei – Kalamansi – Vlierbloesem

 – 4 gangenmenu ( excl. * en **) € 55 pp – aangepaste wijnen € 25 – Bob-wijnen € 18

– 5 gangenmenu ( incl. * en excl. **) € 70 pp – aangepaste wijnen € 30 – Bob-wijnen € 23

– 6 gangenmenu ( incl. * en **) € 85 pp – aangepaste wijnen € 35 – Bob-wijnen € 28

 

 

Op zaterdag avond is enkel onze degustatiemenu geldig.

Graag houden wij ook rekening met vegetariërs, allergieën en speciale wensen. ( Gelieve dit te melden bij uw reservatie )

Aangezien wij met dagverse producten werken, kunnen er wijzigingen zijn in de menu’s en de prijzen.

Pin It on Pinterest

Share This