Menu’s

Onze degustatiemenu?

 Degustatiemenu

( woensdag tot en met zondag )

4 gangenmenu  € 55 pp
aangepaste wijnen € 25

5 gangenmenu  € 70 pp
aangepaste wijnen € 30

6 gangenmenu  € 85 pp
aangepaste wijnen € 35

Op zaterdag serveren wij enkel ons 6 gangen degustatiemenu.

Vanaf 6 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Lunchmenu

( donderdag- & vrijdagmiddag )

3 gangenmenu € 40 pp
aangepaste wijnen € 20

4 gangenmenu € 55 pp
aangepaste wijnen € 25

5 gangenmenu € 70 pp
aangepaste wijnen € 30

A la carte

( niet mogelijk op zaterdag )

Voorgerechten

Bretoense langoustine op de green egg € 38

Gekonfijte kabeljauw met citrus € 30

Kingkrab met citroentijm € 38

Krokante kalfszwezerik € 36

Pomme Moscovite Belgische kaviaar  € 60

Hoofdgerechten

Wilde jonge tarbot op de graat € 48

Zeetong meuniere € 45

Hoevekip van ‘ Mich ‘ € 40

Hertenkalf € 42

Nagerechten

Pruim – Lavandel – Amaretto € 12

Valrhona chocolade € 12

Dame blanche € 12

Belgische kazen € 15

Op zaterdag avond serveren wij enkel het 6 gangen degustatiemenu.

Graag houden wij ook rekening met vegetariërs, allergieën en speciale wensen. ( Gelieve dit te melden bij uw reservatie )

Aangezien wij met dagverse producten werken, kunnen er wijzigingen zijn in de menu’s en de prijzen.

Pin It on Pinterest

Share This