Feestdagen

Afhaalmenu Kerstdagen

Donderdag 24 & Vrijdag 25 december

– UITVERKOCHT –  

Carpaccio van coquille

Chioggia biet – Citrus – Groene kruiden

Noordzee vis op vel gebakken

Prei – Zeeuwse mosseltjes – Bergamot

Ree of Vis van de dag

Savooikool – Witloof – Gratin – Truffelsaus

Chocolade

Braambes – Hazelnoot

 

Prijzen

4 gangenmenu aan € 65 pp

 Kindermenu aan € 35

– Tomatensoep met balletjes

– Hoevekip van Mich – Appelmoes – Kroketjes

– Chocolade mousse

 

Extra’s

I Gillardeau oesters ( 6 stuks ) € 22

II Kaviaar Belgian Gold label ( 10 gr ) € 20

III Halve kreeft – Kreeftenbisque € 25

IV Kaasbordje € 12 pp

( 6 Belgische kazen met noten, rozijnen,
vrolingse stroop en hazelnootbrood )

V Kaasschotel voor 2 personen aan € 35 pp

( 8 Belgische kazen met noten, rozijnen,
vrolingse stroop en hazelnootbrood )

 

 

Bubbels & wijn

– Schorpion € 28

– Champagne Gosset € 42

– Genoels-Elderen Blauw – Chardonnay ’17 € 25

– Genoels-Elderen Goud – Chardonnay ’14 € 32

– Louro – Godello & Treixadura ’17 € 28

– Rully 1er Cru – Chardonnay ’17 € 30

 —

– Vistalba Corte C – Malbec ’15 € 28

– Villa Bel Air Graves – Merlot & Cabernet ’14 € 30

– Chocolate Block – Syrah & Grenache ’15 € 34

– Rosso di Montalcino – Sangiovese ’15 € 36

 

Bestellen

U kunt bestellen door een mailtje te sturen naar info@zoethout.be voor donderdag 17 december 12.00. De bestellingen zijn wel beperkt, dus zolang de voorraad strekt ( op=op )

 U kunt afhalen op donderdag 24/12 tussen 16 en 18 uur en vrijdag tussen 10 en 11 uur. De betaling kan ter plaatse en we nemen uiteraard ook cadeaubonnen aan.

Helaas kunnen wij geen rekening houden met allergieën. Wij kunnen wel een volledig vismenu voorzien.

 

Voor meer info kunt u terecht via info@zoethout.be of 012/ 21 64 53

Pin It on Pinterest

Share This