Menu’s
Onze degustatiemenu?
Afhaalmenu
Er zullen geen afhaalmenu’s meer worden gemaakt in 2021.
Afhaalmenu Kerstdagen
Donderdag 24 & Vrijdag 25 december
– UITVERKOCHT –
Carpaccio van coquille
Chioggia biet – Citrus – Groene kruiden
Noordzee vis op vel gebakken
Prei – Zeeuwse mosseltjes – Bergamot
Ree of Vis van de dag
Savooikool – Witloof – Gratin – Truffelsaus
Chocolade
Braambes – Hazelnoot
Prijzen
4 gangenmenu aan € 65 pp
Kindermenu aan € 35
– Tomatensoep met balletjes
– Hoevekip van Mich – Appelmoes – Kroketjes
– Chocolade mousse
Extra’s
I Gillardeau oesters ( 6 stuks ) € 22
II Kaviaar Belgian Gold label ( 10 gr ) € 20
III Halve kreeft – Kreeftenbisque € 25
IV Kaasbordje € 12 pp
( 6 Belgische kazen met noten, rozijnen,
vrolingse stroop en hazelnootbrood )
V Kaasschotel voor 2 personen aan € 35 pp
( 8 Belgische kazen met noten, rozijnen,
vrolingse stroop en hazelnootbrood )
Bubbels & wijn
– Schorpion € 28
– Champagne Gosset € 42
—
– Genoels-Elderen Blauw – Chardonnay ’17 € 25
– Genoels-Elderen Goud – Chardonnay ’14 € 32
– Louro – Godello & Treixadura ’17 € 28
– Rully 1er Cru – Chardonnay ’17 € 30
—
– Vistalba Corte C – Malbec ’15 € 28
– Villa Bel Air Graves – Merlot & Cabernet ’14 € 30
– Chocolate Block – Syrah & Grenache ’15 € 34
– Rosso di Montalcino – Sangiovese ’15 € 36
Bestellen
U kunt bestellen door een mailtje te sturen naar info@zoethout.be voor donderdag 17 december 12.00. De bestellingen zijn wel beperkt, dus zolang de voorraad strekt ( op=op )
U kunt afhalen op donderdag 24/12 tussen 16 en 18 uur en vrijdag tussen 10 en 11 uur.
Helaas kunnen wij geen rekening houden met allergieën. Wij kunnen wel een volledig vismenu voorzien.
Graag houden wij ook rekening met vegetariërs, allergieën en speciale wensen. ( Gelieve dit te melden bij uw reservatie )
Aangezien wij met dagverse producten werken, kunnen er wijzigingen zijn in de menu’s en de prijzen.