Menu’s

Onze degustatiemenu?

Lieve gasten,

Omwille van de corona maatregelen is ons restaurant gesloten.

Wij stellen elk weekend afhaalmenu’s/gerechten voor jullie samen!

We trachten om de gerechten zo gemakkelijk mogelijk voor jullie voor te bereiden,

zodat jullie deze op 1-2-3 thuis op jullie bord kunnen toveren.

Ook via Facebook en Instagram kunt u ons volgen.

Hopelijk tot snel !
Lien & Laurens

‘Grill & Chill’ BBQ aan € 45 pp

Za 30 mei & Zo 31 mei

BBQ

We hebben voor jullie een leuke BBQ formule samengesteld waar je enkel nog vis of vlees op de BBQ dient te grillen.

Dus steek je BBQ aan, open een lekker flesje wijn en genieten maar!

Hapjes

  • Krokant van kip met dip van mais en ras el hanout
  • Langoustine met quinoa, fris gemarineerde venkel en dille
  • Buchotmosseltjes met rucola en olijfoliemayonaise
  • Spiesje van buikspek met dip van rode biet en yoghurt

Hoofdgerechten

  • Noordzeevis – verbena olie
  • Spareribs’ sweet en spicy ‘
  • Holstein Rund ‘ zesrib ‘
  • Krielaardappel in de schil met kruidenboter
  • Supplement ½ Kreeft met citroentijm €18

Koude salade’s

  • Salade van witte asperges ‘ Lavrijsen’ – grijze Noordzee garnaal – hoeve ei
  • Kropsla – pulled chicken ‘Mich’ – croutons van brioche brood – krokante ui
  • Salade van risone – gebrande paprika – rode ui
  • Tomatensalade – coeur de boeuf tomaat – kruiden uit de tuin – vinaigrette
  • Koude aardappelsalade – lente-ui – augurk

Extra’s

  • Vers gebakken brood
  • Mayonaise van groene kruiden en lookmayonaise

Dessert

  • Cheesecake – rabarber – vlierbloesem

Bestellen

  • U kunt bestellen tot donderdag 12.00 door een mailtje te sturen naar info@zoethout.be.
  • Helaas kunnen wij geen rekening houden met allergieën.

Afhaal

  • Op zaterdag tussen 14.00 – 16.00
  • Op zondag tussen 11.00 – 12.00
  • ( exacte tijdstip wordt afgesproken )

Afhaalmenu

Za 30 mei & Zo 31 mei

Menu

Lichtgerookte zalmforel – Doperwt – Koolrabi

* Gekonfijte kabeljauw – Asperges – Tomaat

Gelakt speenvarken of Noordzee vis – Jonge wortel – Warmoes – Mosterd

Cheesecake – Rabarber – Vlierbloesem

Prijzen

  • 3 gangenmenu aan € 35 pp ( zonder * )
  • 4 gangenmenu aan € 50 pp ( met * )

Extra’s

  • Bordje van 6 Belgische kazen – € 12

(met noten, rozijnen en huisgemaakt hazelnootbrood)

  • Kaasschotel van 8 Belgische kazen voor 2 personen – € 35

(met noten, rozijnen, druiven, Vrolingse stroop en huisgemaakt hazelnootbrood)

Bubbels en wijn

  • Bubbels Schorpion – Mousserende wijn uit Vliermaal – € 25
  • Bubbels Cuvée Emma – Mousserende ( rosé ) wijn uit Borgloon – € 25
  • Wit Domein Cuvelier – Borgloon – Sauvignon blanc – ‘19 – € 22
  • Wit Chateau Lion – Bordeaux – Semillon & Sauvignon – ’18 – € 20
  • Wit Via Terra – Terra Alta – Garnacha Blanca – ’19 – € 20
  • Rosé Le Fraghe – Veneto – Corvina & Rondinella – ’16 – € 20
  • Rood Pedrera – Jumilla – Monastrell – ’18- € 22
  • Rood El Chopo – Murcia – Monastrell – ’17 – € 22

Bestellen

  • Stuur een mailtje naar info@zoethout.be
  • Vermeld uw keuze van aantal gangen én keuze van hoofdgerecht
  • Geef even uw naam en gsm nummer door
  • U kunt bestellen tot donderdag 12.00
  • Helaas kunnen wij geen rekening houden met allergieën.

Afhaal

  • Op zaterdag tussen 16.00 – 18.00
  • Op zondag tussen 11.00 – 12.00
  • ( exacte tijdstip wordt afgesproken )

 

Op zaterdag avond serveren wij enkel het 6 gangen degustatiemenu.

Graag houden wij ook rekening met vegetariërs, allergieën en speciale wensen. ( Gelieve dit te melden bij uw reservatie )

Aangezien wij met dagverse producten werken, kunnen er wijzigingen zijn in de menu’s en de prijzen.

Pin It on Pinterest

Share This