Menu’s

Onze degustatiemenu?

 Degustatiemenu

( woensdag tot en met zondag )

4 gangenmenu  € 55 pp
aangepaste wijnen € 25

5 gangenmenu  € 70 pp
aangepaste wijnen € 30

6 gangenmenu  € 85 pp
aangepaste wijnen € 35

Op zaterdag serveren wij enkel 5 of  6 gangen degustatiemenu.

Vanaf 6 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Lunchmenu

( donderdag- & vrijdagmiddag )

3 gangenmenu € 40 pp
aangepaste wijnen € 20

4 gangenmenu € 55 pp
aangepaste wijnen € 25

5 gangenmenu € 70 pp
aangepaste wijnen € 30

Afhaalmenu vrijdag 3 & zaterdag 4 april

 

– Gekonfijte forel – Witte asperges – Zeekraal

* Kreeft – Venkel – Kreeftensaus met Chili

– Runderbavette of Noordzeevis – Gegrilde groene asperges – Sucrine

– Chocolade – Rood fruit – Hazelnoot

 

3 gangenmenu ( zonder * ) € 32 pp

4 gangenmenu ( met * ) € 50 pp

3 gangenmenu met kreeft als voorgerecht aan € 40 pp

( Levering € 5 tot 15 km /Levering € 10 tot 25 km )

 

Extra’s

– Bordje met assortiment van 6 Belgische kazen € 12

(met noten, rozijnen en huisgemaakt hazelnoot brood)

– Fles Schorpion – Mousserende wijn uit Vliermaal – 100% Chardonnay € 25

– Fles Chateau Lion – Bordeaux – Semillon & Sauvignon – ‘18 – € 20

– Fles Pedrera de Juan Gil – Jumilla – 100 % Monastrell – ’18 – € 20

Op zaterdag avond serveren wij enkel het 6 gangen degustatiemenu.

Graag houden wij ook rekening met vegetariërs, allergieën en speciale wensen. ( Gelieve dit te melden bij uw reservatie )

Aangezien wij met dagverse producten werken, kunnen er wijzigingen zijn in de menu’s en de prijzen.

Pin It on Pinterest

Share This